Nyheter

Hej! Vi har i dagarna slutit en överenskommelse med Kyllenbeck Associated AB om ett övertagande av bolagets samtliga fastigheter i Åseda. Avtalet innebär att ni från den 28 februari 2020 får nya ägare och förvaltning av din lägenhet. På..
I samarbete med Norrköpings Kommuns & vård-och omsorgskontoret har det beslutats att Nordic Care uppför en nybyggnad på fastigheten Sparlånet 1 och på så sätt utökar antalet boendeplatser, från dagens 5 stycken till framtida..
Snöleoparden Aktiebolag köper en central fastighet i Växjö 2016-07-07 Snöleoparden Akitebolag förvärvar fastigheten Leoparden 12 i Växjö. Fatigheten har ett mycket centralt läge på Lärkgatan och stora möjligheter för..
Nordic Care Holding bygger nytt LSS-boende Norrköping 2016-06-20  Nordic Care Holding AB har skrivit hyresavtal med Norrköpings Kommun o matt bygga nytt LSS-boende i Norrköping. På fastigheten Tingstad 2:199 är ett LSS-boende med en uthyrningsbar area om cirka..
Från och med nu finns möjligheten att betala er hyra via e‐faktura och därmed få er hyresavi skickad direkt till internetbanken. Detta informationsbrev syftar till att ge er information om hur tjänsten fungerar samt hur ni går tillväga för att..
Client/Server HUB gruppen (C/S) förvärvar hyresrätter och sammhällsfastigheter av Ekeforshus. I köpet ingår sex stycken gruppbostäder placerade i Växjö samt 50 stycken lägenheter fördelat på 12 stycken fastigheter i Växjö..
Nordic Care Holding tecknar hyresavtal med Norrköpings kommun i fastigheten Brödet 2 i Norrköping. I december 2015 flyttar Norrköpings kommun in i Brödet 2 som ligger på Dalviksgatan i Norrköping. Hyresavtalet omfattar kontor på första våningen..
Pressmeddelande Tarpen Nordic AB har genom systerbolaget Neprat AB tilläggsförvärvat en omsorgsfastighet i Upplands-Bro från Nordic Care Holding AB. De två byggnaderna är belägna i ett väletablerat bostadsområde och inhyser omsorgsboenden med..
Nordic Care Holding AB förvärvar fastigheten Brödet 2 Dalviksgatan 69-71 i Norrköping. Fastigheten har en tomtareal på ca 55 000 kvm och byggnaderna utgör en yta av 7100 kvm fördelat på tio (10) fastigheter varav flertalet sammanhängande via kulvertsystem...