Vi bygger hem anpassade för livet

Vi är fastighetsägaren med fokus på samhällsfastigheter

Som fastighetsägare bygger och förvaltar vi främst samhällsfastigheter. Vi gör alltid långsiktiga investeringar och driver aktivt ägande. Vårt mål är att vara den självklara partnern för kommuner, regioner och privata aktörer. Genom att utveckla, anpassa och förvalta våra fastigheter skapar vi möjligheter för dig som behöver det mest.

Vi på Nordic Care tror att ett hem ska vara mer än bara en plats där man sover och äter. Ett hem ska vara en trygg oas där man kan koppla av, umgås med familj och vänner, och göra det man älskar. Därför bygger vi hem anpassade för livet. Vi tror på att skapa hem som är flexibla och anpassade efter människors individuella behov. Oavsett om du är en ung student som söker en plats att bo medan du studerar, eller om du har en funktionsnedsättning och behöver unika anpassningar för att leva ditt liv fullt ut, så skapar vi hem som fungerar för dig.

Vi tar hänsyn till allt från planlösningar till materialval och tekniska lösningar för att säkerställa att våra hem är så anpassade som möjligt för dagens behov och livsstilar. Vårt mål är att skapa trygga och hållbara hem som människor kan trivas i under många år framöver. Så oavsett om du söker en plats att kalla hem för första gången eller om du behöver något mer anpassat för dina specifika behov, så är Nordic Care det självklara valet. Vi bygger hem anpassade för livet.

Det har vi gjort sedan 1992.

Som fastighetsägare tar vi ansvar och vårt hjärta bultar lite extra för de som är i behov av vård. Vi äger och förvaltar samhällsfastigheter som vi anpassar och utformar så att de passar din verksamhet oavsett om det är ett LSS-boende, trygghetsboende eller vårdcentral. Vi hjälper kommuner, regioner och privata aktörer att skapa trygghet.
Vi lägger stor vikt vid förvaltningen av våra fastigheter. Din lägenhet är din borg och allt ska fungera, alltid. Det är därför du ska välja oss som hyresvärd. Vi gör vårt jobb! Och när livet förändras, då söker du lägenhet hos oss utan att stå i bostadskö.

Våra fastigheter

På Raskens väg har vi skapat en fastighet som har…
Simrishamns första namn var Svimraros som kan betyda ”oset”, det…
Vid Dalviksgatan 69-71 finns idag flera samhällsnyttiga verksamheter i form…
Välkommen till Öster i Växjö och vår charmiga hyresfastighet på…

Vi är stolta över våra fastigheter

Som fastighetsägare lägger vi stor vikt vid förvaltning av våra fastigheter. Vi utför kontinuerligt kontroller och besiktningar av våra fastigheter för att säkerställa att de alltid är i gott skick.

Instagramflöde

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.