E-faktura

efaktura

Från och med nu finns möjligheten att betala er hyra via e‐faktura och därmed få er hyresavi skickad direkt till internetbanken. Detta informationsbrev syftar till att ge er information om hur tjänsten fungerar samt hur ni går tillväga för att anmäla er till tjänsten.

Hur anmäler man sig?

Ni anmäler er till e‐fakturatjänsten via internetbanken. Hur anmälningen går tillväga varierar beroende på vilken internetbank ni har, vi ber er därför kontakta er bank om nedan instruktion inte fungerar för er. I de flesta fall kommer en informationsruta att visas när ni lagt in er hyra till hyresvärdens bankgiro om att ni kan anmäla er för e‐faktura, följ länken och de instruktioner som anges.

Det går även bra att söka upp oss som e‐fakturamottagare i internetbanken. Ni ska då söka efter Nordic Care Holding AB alt. Danneborg Fastighets AB som mottagare. Har ni autogiro som betalningstjänst idag så avslutas den per automatik om ni anmäler er för e‐faktura.

Vem kan anmäla sig?

Den som står som avimottagare kan anmäla sig för e‐faktura vilket är samma person som avierna är adresserad till. Kontakta oss om ni vill ändra avimottagare så ordnar vi det.

När kan man anmäla sig?

Ni kan anmäla er närsomhelst men tjänsten startar igång kvartalsvis i samband med aviseringen. Bekräftelse på att tjänsten kommit igång får ni genom att ni får information om att det finns en faktura i internetbanken att signera. Fram tills att ni får en bekräftelse på att e‐fakturatjänsten kommit igång betalar ni avierna manuellt.

Har ni ytterligare frågor eller om något känns oklart är ni alltid välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter finner ni på www.nordiccare.se

E-faktura.pdf