Här läggs våra lediga lägenheter ut

Varje vardagsmorgon lägger vi ut lediga lägenheter på vår webbplats och dessa finns tillgängliga för intresseanmälan fram tills lägenheten är uthyrd. Vårt formulär är både snabbt och effektivt men systemet bygger på att du själv tar initiativet och söker bostad.

Ta dig tid och fyll i uppgifterna noga så vi får chansen att veta vem du är och vad du söker så blir processen enklare och möjligheterna större att vi hittar en bostad som passar dig så bra som möjligt!

Här nedan visas de lägenheter som för tillfället är lediga för uthyrning.

  • Vi tillämpar inte kösystem och endast sökande som vi kan erbjuda visning kommer att kontaktas via telefon eller mail.
  • Om du får ett erbjudande har du tre arbetsdagar på dig att tacka ja eller nej till erbjudandet. Det gör du genom att svara på mail eller ring till oss under kontorstid.
  • Tackar du ja och får lägenheten är svaret bindande och du är skyldig att betala hyra från inflyttningsdagen. Om det är du som får bostaden gör vi en kreditförfrågan som måste vara godkänd.

Frågor och svar gällande GDPR hittar du under boendeinformation alternativt på sidan nyheter. 

Tack för ditt besök och ditt intresse för våra lägenheter. För tillfället har vi inga lediga objekt, men se till att hålla koll på den här sidan i framtiden. Det är här som vi, så fort som möjligt, publicerar det eller de objekt som blir lediga i våra områden.

Varmt välkommen tillbaka!